[Date Prev] [Date Next] [Prev in Thread] [Next in Thread] [Date Index] [Thread Index]

Re: archgid utility doesn't reflect new ids in workflow



Maybe it is fixed but there are a couple of things that the archgid does not
fix. One of those that I cam recollect is Filter workflow that has web
services - if the fields used in the web service mapping were changed.

I do not recollect the other exception unfortunately.

Doug, I recall mentioning this to you at one of the RUGs.. And if I
recollect correctly, it was version 7.6.04 back then when I had noticed it
did not work on fields that were used in Filter Web service mappings.. Maybe
the other place was a Web Service itself but I'm not sure..

If I ever have to use it again and notice where it does not work, I'll be
happy to share..

But for the most part as Doug mentioned, it is a very reliable tool and have
been thankful for it being around on countless occasions..

Cheers

Joe

-----Original Message-----
From: Action Request System discussion list(ARSList)
[mailto:arslist@ARSLIST.ORG] On Behalf Of Mueller, Doug
Sent: Thursday, April 27, 2017 1:55 PM
To: arslist@ARSLIST.ORG
Subject: Re: archgid utility doesn't reflect new ids in workflow

Nilesh,

Some things in your message concern me....

You mention that response became very slow.  This seems to indicate to me
that you had the server up and live and processing responses while you were
running archgid.  Is this the case?

Remember, archgid is like performing open heart surgery.  Your patient --
the server -- cannot be up and active and performing work while you are
performing surgery.   You have to have an outage.   It is making direct SQL
changes to the DB. It forces server recaching several times.  It produces
internal inconsistencies in the middle of its processing and corrects them
later in the process.

Archgid does fix the ids in workflow and it has done that reliably over the
years.  I am not sure what may be happening in your environment where you
see the IDs not changing.  The only thing I can assume is that there are
errors occurring while trying to change the data due to the system being up
and that is causing archgid not to finish its work completely.

Doug

-----Original Message-----
From: Action Request System discussion list(ARSList)
[mailto:arslist@ARSLIST.ORG] On Behalf Of Nilesh Uddhavrao Janjire
Sent: Wednesday, April 26, 2017 5:25 AM
To: arslist@ARSLIST.ORG
Subject: archgid utility doesn't reflect new ids in workflow

Hello Team,
 
Greetings! Hope you guys are doing great!
 
I was just changing few custom field ids to bmc recommended ids using
utility/command  "archgid" and found below issues:
1. AR Server become very slow to respond though i was changing id for single
field.
2. New field is wasn't reflected into Filter(any other workflows) PFA
snapshot This is not first time i faced these issues, I was doing same on 2
different environments and faced same both times.
 
I have used below command, please let me know if I am missing something.
archgid -c 2 -s form name -f field name -i newfieldID -u userID -p password
-x servername -t port
 
Could someone let me know why its not changing new ids into workflows. Then
what is use of this command/utility.
 
Regards,
Nilesh Janjire

____________________________________________________________________________
___
UNSUBSCRIBE or access ARSlist Archives at www.arslist.org "Where the Answers
Are, and have been for 20 years"

____________________________________________________________________________
___
UNSUBSCRIBE or access ARSlist Archives at www.arslist.org
"Where the Answers Are, and have been for 20 years"

_______________________________________________________________________________
UNSUBSCRIBE or access ARSlist Archives at www.arslist.org
"Where the Answers Are, and have been for 20 years"